John van der MeulenVerslag selectie 2017 persoonlijke A klasse in Utrecht

Op 1 en 2 april werd in Utrecht de selectie persoonlijke A klasse voor dames en heren gegooid. Anders dan voorheen heeft de KNKB in deze nieuwe pilotwedstrijd gekozen voor open inschrijving, waarbij ook de keuze voor zaterdag of zondag gemaakt kon worden.

Na enige omwisselingen speelden op zaterdag 33 en op zondag 38 deelnemers. Er deden 23 dames en 50 heren mee. Op zaterdag gooiden Albert Lemmen en Ben Woordes 90 hout, op zondag presteerden dat Bennie Rosier, Bert de Vries, Harrie Hanssen en John van der Meulen. Zij kregen de gebruikelijke fles wijn.v.l.n.r. Erik Bakker, Albert Lemmen, Ben Woordes, Cees van Eijk

Zondag was het tot het eind toe heel erg spannend. De bovenste heren en dames waren al snel bekend maar vanaf nummer 10 tot en met nummer 17 was het erg spannend. Om even voor vieren waren dan toch alle deelnemers bekend.

De banen bij de Utrechtse Kegelbond lagen er goed gevlakt en gesteld bij, de kegelscores werden duidelijk geprojecteerd en de sfeer was geanimeerd en ontspannen.

De deelnemers aan de finale A klasse 2017 zijn bekend, klik hier voor de ranglijst.

Op zondag 23 april wordt de finale in Groningen gehouden.

Fijn voor de noorderlingen maar wel ver weg voor de kegelaars uit het zuiden. Gezien het hoge niveau van de scores zal het een sidderende finale worden.
De UKB wenst de 18 dames en heren een mooie kegeldag en hoog hout in Groningen!

Utrechtse Kegelbond, Edith van Eijk, 3 april 2017