LogoLCTijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 juni j.l. is onder andere gesproken over de uitstraling van de teams die uitkomen in de Landelijke Competitie en specifiek over de teams in de 1e en 2e Divisie.

Het bestuur is van mening dat een teamoutfit zorgt voor een betere uitstraling op momenten dat deze teams op welke wijze dan ook in de publiciteit komen en wil daarom het dragen van teamoutfits voor de deelnemers in de LC stimuleren.

De Commissie PR heeft dit gegeven opgepakt en is op zoek gegaan naar een geschikte leverancier van sportkleding. Ook is er speciaal voor deze competitie een borstlogo ontwikkeld.
Het is de bedoeling dat in ieder geval de teams die uitkomen in de 1e en 2e Divisie van de LC met ingang van het seizoen 2017 - 2018 tijdens elke wedstrijd, per team uniforme bovenkleding dragen. Dus b.v. een polo, T-shirt, blouse of overhemd, alles mag, als het gehele team maar hetzelfde kledingstuk in dezelfde kleur(en) draagt. Op deze bovenkleding dient in ieder geval het eerdergenoemde borstlogo te worden gedrukt. Verder zijn de teams vrij om er andere uitingen op te laten drukken zoals b.v. zoals naam, rugnummers, overige sponsors, enz...

Hoewel de nadruk ligt op het invoeren van teamoutfits in de 1e en 2e Divisie mogen ook de teams uitkomend in de 3e Divisie aan deze regeling meedoen.


Het zou mooi zijn als alle teams in de Landelijke Competitie teamoutfits dragen!

Om de deelnemende teams niet direct op (hoge) kosten te jagen heeft het bestuur van de KNKB besloten om per persoon €15,00 voor de aanschaf van een teamoutfit te vergoeden. Daarnaast neemt de KNKB de kosten voor het opdrukken van het borstlogo voor haar rekening. De kosten voor het eventueel opdrukken van andere uitingen zijn voor de teams/ deelnemers zelf.

Op de webpagina www.houweling.nl/kegelbond is een mooie serie aan mogelijkheden voorgesteld waaruit een keuze kan worden gemaakt. Uw keuze kunt u kenbaar maken via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiteraard met opgave van de benodigde aantallen en maten.

In de mail kunt u ook aangeven wat de verdere wensen zijn qua bedrukkingen. Gelieve dit zo duidelijk mogelijk aan te geven met alle benodigde gegevens zoals omvang en positie.

Voor de teams die nu al een teamoutfit hebben is het ook mogelijk om het borstlogo van de LC in de juiste formaten toe te sturen, zodat zij het zelf op hun kleding kunnen laten drukken.
Gelieve ook hiervoor via een mailtje contact op te nemen met de Commissie PR. Ook deze opdrukkosten neemt de KNKB voor haar rekening, echter met een maximum van € 6,50 incl. BTW per bedrukking.

De bestelde kleding zal door/ via het deelnemende team betaald moeten worden.
Vervolgens kan via een declaratieformulier van de KNKB met als bijlage de originele rekening, bovenstaande vergoeding per shirt/ polo, enz.
worden teruggevraagd.

Let op, deze vergoeding per shirt/ polo, enz. geldt voor een periode van 3 jaar.
Mochten er op basis van deze mail toch nog vragen zijn dan horen wij dat graag per ommegaande via e-mail.

Met vriendelijke groet,

PR Commissie
E. Kruik
J. Hebels
E. Wessels
J. Knip