In Kegelhuis Concordia te Brummen werden op deze zeer zonnige, warme dag de finale voor de Bondsviertallen HerenB-C gespeeld.

De organisatie van de KNKB en de OGK was blij dat er met 8 teams gespeeld kon worden. De heren en 1 dame kwamen uit alle windstreken van het land.

De opening werd gedaan door de voorzitter van de KNKB en de OGK: Dhr.H.Timmer. Hij wenste de enige dame en de heren een spannende, sportieve en gezellige wedstrijd toe.

De verloop van de wedstrijd was zeer grillig, per ronde werd er geregeld van plaats verwisseld.

Alleen de MKB begon op de derde plaats en bleef dat de gehele wedstrijd en kwam in de einduitslag op de 2e plaats.

OGK 1 begon met de 1e plaats, zakte in de 2e en 3e ronde naar de 5e plaats, maar kwam in de vierde ronde weer op de 1e plaats én in de einduitslag op de 1e plaats.

De NNKB begon op de 2de plaats, in de 2de ronde de 1ste plaats, de 3de ronde op de 4de plaats en eindigde totaal op de 3de plaats.

FKB begon op plaats 4, stoomde door naar de 2e plaats, vervolgens op de 1e plaats en zakte toen naar de 7e plaats en kwam uiteindelijk uit op de 5e plaats.

WKB startte op plaats 5, zakte vervolgen 1 plaats, kwam terug op de 2e plaats en zakte vervolgens weer naar de 6e plaats, en eindigde op plaats 6.

OGK 2 begon op plaats 6, toen op plaats 4, daarna op plaats 6, in de laatste ronde op plaats 2 en eindigde op plaats 4.

OGK 3 startte op de 7e plaats, daarna op de 4e plaats, vervolgens naar plaats 6 en toen naar de 5e plaats en eindigde als 7e.

DKB. begon op de 8e plaats en stond deze niet meer af, eindigde daardoor ook op de 8e plaats.

Hoogste gooier was Dhr.W.Offenberg OGK 1 met 488 hout.

Mevr.D.Roovers FKB 1 werd 5e met 469 hout.

Dame en heren, jullie zorgden voor een spannende, sportieve en gezellige wedstrijd.

Zie de foto’s en de einduitslag.