imagesOp de sportvelden, in de sportzalen en alle horeca gelegenheden in Haarlem en omgeving wordt sinds 19 september door BOA's extra gecontroleerd of de aanwezigen zich aan de COVID-19 maatregelen houden. Of er ook al boetes zijn uitgedeeld is niet bekend, maar de boete bedraagt meer dan €4000 voor de kroeg, bar, vereniging waar wordt geconstateerd dat men zich niet aan regels houdt.

Je kunt er van alles van vinden, maar wij willen voorkomen dat wij tegen zo'n boete aanlopen. Dus houd je aan de maatregelen, vind je het allemaal maar onzin?

Dat mag maar ook dan dien je je aan de maatregelen te houden en als je dat niet wilt dan zit er niets anders voor je op dan thuis te blijven.

Tijdens de afgelopen jaarvergadering hield een ieder zich keurig aan de voorschriften, na de vergadering ging het minder goed.

Een voorbeeld: Wij hadden de barkrukken netjes op 1,5m uit elkaar gezet, dan is het natuurlijk niet de bedoeling om daar tussen te gaan staan wat een enkeling wel deed.

Laten wij ons met z'n allen aan de regels houden, dan voorkomen wij een boete en wat nog belangrijker is dan kunnen wij elkaar niet besmetten.